Help de Blije Bodem te laten groeien!

Help de Blije Bodem te laten groeien!

Om onze droom van een regeneratieve zelfoogsttuin voor Groningen werkelijkheid te maken, is er geld nodig. Geld voor gereedschap, materialen, vaste planten, bomen, een kas en een schuurtje.

Alle donaties die binnenkomen, gaan naar Stichting De Blije Bodem en al het geld wordt volledig gebruikt voor de opbouw van de tuin. Iedereen is hier vrijwillig aan het werk om van deze plek een groene oase te maken. Wanneer de tuin is opgebouwd, wordt het bestuur van de stichting overgedragen aan de lokale gemeenschap. Zo blijft de voedseltuin in eigendom van de omwonenden en garanderen we een duurzaam initiatief.

Het (deels) financieren van dit project in de vorm van crowdfunding is een bewuste keuze. Zo hopen we te laten we zien dat we samen, als gemeenschap, sterk kunnen staan en zelf mooie én gezonde plekken kunnen neerzetten. Deze samenwerking heeft direct positieve effecten voor de lokale omgeving; er komt een mooie groene plek, met lokale, gezonde én betaalbare groenten en prachtige bloemen.

Geloof jij ook in een gezonder en mooier Groningen? Steun dan ons project en kom snel eens langs bij De Blije Bodem!

Je kunt hieronder een donatie doen, of verder lezen over het initatief en zien wat we concreet voor ogen hebben in de sfeerimpressie.


Ja, ik steun de Blije Bodem en wil graag een donatie doen:

Crowdfunding doel
€ 4.014 / € 24.000
 

Mijn donatie voor Stichting De Blije Bodem: € -